Intuitivt system - Ingen koder - Og på dansk!

Med dette cms får du en ultrasimpel og intuitiv brugerflade, som samtidig har masser af muligheder. Du kan hurtigt begynde at sælge hjemmesider i dit helt eget koncept. Uanset om din virksomhed er lille eller stor.

 

Webmaster - Hvem skal opdatere?

Afhængig af dit koncept er der nogen der skal ind og opdatere en hvilken som helst hjemmeside engang imellem. Om det er dig, som bureau, der agerer webmaster for din web-kunde, eller om det er kunden selv der skal redigere hjemmesiden, så er det en fornøjelse at arbejde med. Det hele er intuitivt, og man kan se ændringerne på sitet realtime mens man redigerer.   

 

Kontakt os for en "tester"

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med ét enkelt site, så kan vi sagtens sætte en test-side op til dig. Vi vil også gerne vise dig hvordan det fungerer, og herefter kan du eller dit bureau tage stilling til om det er noget for jer. Testsiden kører i en demo-periode på 14 dage. I den periode vil vi være tilstede med alt den hjælp du har behov for. Vi er kun et telefonopkald eller en mail væk.

 

DesignStudio

På designfronten, har vi lanceret et modul til at designe hjemmesiderne helt uden at kunne kode i html og CSS. Samtidig er der muligheder for at tilgå CSS hvis man ønsker at gå lidt dybere. Design din hjemmeside i photoshop eller illustrator (eller andet) og implementer det  nemt i systemet med DesignStudio. 

white label cms

 
 

ingen kodning

 
 

Fast lav pris

Bricksite ApS | Normansvej, 8920 Randers NV - Danmark | hey@partnercms.dk